Uslovi kupovine

Na osnovu odredbe čl.13 i čl. 27 zakona o zaštiti potrošača (sl. glasnik rs 62/2014) društvo sa ogrničenom odgovornošću (D.O.O.) za trgovinu, proizvodnju i usluge Herba Medica Natural d.o.o. svoje potrošače koji robu kupuju preko interneta obaveštava:

– Da se prodaja robe putem internet sajta www.herbamedicanatural.com obavlja u okviru (link ka APR pdf dokumentu rešenje sa Vašeg APR-a) registrovane delatnosti.

– Da je mail adresa za reklamacije herba.medica@yahoo.com.

– Da se osnovna obeležja robe mogu naći na sajtu www.herbamedicanatural.com.

– Da je prodajna cena robe naznačena uz svaki artikal.

– Da je trošak isporuke na teret kupca za iznos kupovine manji od 10000 dinara. U suprotnom je dostava besplatna.

– Da poručenu robu isporučujemo u roku od 5 radnih dana. I to na način na koji je definisan link ka stranici Isporuka ovde.

– Da se kupovina robe uz posebne cenovne pogodnosti ili cenovne podsticaje obavlja u skladu sa uslovima navedenim na internet prodavnici www.herbamedicanatural.com/proizvodi.

– Da potrošač robu koju kupuje preko internet prodavnice www.herbamedicanatural.com može platiti uplatom na račun ili pouzećem. Tj. gotovinski prilikom preuzimanja.

– Da potrošač ima pravo da isporučeni artikal zameni ukoliko je artikal oštećen ili nekompletan. Na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

– Da u slučaju prijema robe potrošač ne želi da zadrži isti artikal, ima pravo na odustanak od ugovora. I povraćaj sredstva u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu. A sve u roku od 14 dana na način koje je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

– Da obrazac o odustnaku možete preuzeti (link ka obrascu za odustatka od kupovine) ovde.

–  Da za robu koja je poručena putem internet prodavnice www.herbamedicanatural.com potrošač ima pravo da izjavi reklamaciju na već korišćeni proizvod na način koji je definisan (link ka stranici Reklamacije) ovde.

– Da reklamacioni list možete preuzeti ovde.

– Uvek pokušavamo da svaku stavku u web prodavnici imamo na zalihama. Ali zbog tržišne dinamičnosti i broja prodajnih objekata koje imamo postoji mogućnost da u nekim slučajevima budu poručeni predmeti koji više nisu dostupni u našem magacinu. Ako se to desi, naša prodajna služba će Vas obavestiti putem mail-a ili telefona. Istovremeno će Vam ponuditi alternativu. Molimo Vas da uzmete u obzir da se informacije o dostupnim količinama usklađuju sa realnim stanjem na svaka 24h. I da je moguće da artikal koji ste odabrali trenutno nije dostupan, o čemu će Vas naš tim obavestiti.

– Polisu privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakciji možete pronaći (link ka polisi privatnosti i zaštita poverljivih podataka o transakcji) ovde.

– SVA PLAĆANJA BIĆE IZVRŠENA U LOKALNOJ VALUTI REPUBLIKE SRBIJE – DINAR (RSD). IZNOS ZA KOJI ĆE BITI ZADUŽENA VAŠA PLATNA KARTICA BIĆE IZRAŽEN U VAŠOJ LOKALNOJ VALUTI. KROZ KONVERZIJU U ISTU PO KURSU KOJI KORISTE KARTIČARSKE ORGANIZACIJE. A KOJI NAMA U TRENUTKU TRANSAKCIJE NE MOŽE BITI POZNAT. KAO REZULTAT OVE KONVERZIJE POSTOJI MOGUĆNOST NEZNATNE RAZLIKE OD ORIGINALNE CENE NAVEDENE NA NAŠEM SAJTU. HVALA VAM NA RAZUMEVANJU.