Preko 200 000 ljudi je rešilo neki svoj problem pomoću naših proizvoda, ovde se nalaze iskustva naših korisnika:

trudnoca iskustva1

Potvrdili smo trudnoću nakon 4 godine borbe. Imala sam  2 VTO neuspešne, policistične jajnike sam regulisala. Ciklus je bio uredan. Ispunili ste našu najveću želju! Ulepšali ste nam dan!

Nikolina,  Novi Sad


Zdravo Herba Medica Natural – ja sam mali dečačić koji je na svet poslat zahvaljujući vama. Ulepšali ste život mami i tati. Sada imam 16 nedelja. U februaru dolazim. Javljaću vam se periodično da znate koliko je vaša ljubav prema poslu, trud i rad vredan. Hvala na svemu.


Kristina, Beograd

iskustva trudnoca 2
iskustva trudnoca3

Poštovani, koliko sam samo bila skeptična po pitanju svega, kad mi je rečeno da prirodno teško da ću moći da ostanem trudna … Po nagovoru kume i dugomjesečnog ubedjivanja da probam vaše kapi … Više izmorena od odupiranja dala sam i poslednju šansu, pa šta mi Bog da… Tačno mjesec ipo dana korišćenja. Kunem se u vas!!!
Marija, Crna Gora

Čvorići na štitnoj žlezdi su nestali. Hvala vam mnogo, verovala sam u ovaj lek, da će da pomogne i uspeli smo. Naravno nastavljamo dalje …

stitna zlezda iskustva

Posle samo jedne bočice ja sam trudna!!

Hvala!

Posle jedne bočice ja sam trudna iz prve.

Hvala puno.

trudnoca iskustva 5

Samo da pošaljem rezultat danas rađen i pozitivan, za sedam dana tek ultrazvuk. U svakom slučaju biohemijska trudnoća je potvrđena i pozitivna. Hvala vam od srca. Hvala Femina kapiuma, posle godinu dana borbe treća beba će doći uz Božju pomoć. Tri bočice sam popila i četvrtu krenula. Hvala.

Jutros uradila test. Nakon dve flašice kapi stićiće nam malo čudo.

trudnoca iskustva7
trudnoca iskustva9

Baš sam oduševljena, ciklusi nisu bili redovni. Nekad se dešavalo da izostanu po 2-3 meseca. Nakon te prve bočice cista je nestala i ciklus se unormalio samim tim i ovulacija. I evo zajedničkog rezultata. Od mene sve preporuke.

Evo da se i ja javim. Obavila pregled i ultrazvuk. Srećko kuca.

Hvala puno, zahvaljujući vama mogu uživati.

trudnoca10