Moderno doba nametnulo nam je užurbani tempo života. A kao posledica stresa i svih izazova, često se dešava da nam zdravlje bude narušeno. Mnogi zdravstveni problemi sa kojima se danas suočavamo do pre nekoliko decenija nisu postojali. Ili nisu bili izraženi u tolikoj meri. I to ostavlja posledice na ukupan kvalitet našeg života. To je posebno izraženo kada je zdravlje žena u pitanju. Česti problemi koji se javljaju u poslednjim decenijama jesu problemi reproduktivnih organa.

Policistični jajnici problem su velikog broja žena širom sveta. Sindrom policističnih jajnika posledica je poremećenog balansa u hormonima. Smatra se da žene koje imaju ovaj problem imaju više muškog hormona nego što je normalno. Kao osnovni simptomi javljaju se izostanak menstrualnog ciklusa, predugo trajanje ciklusa, kao i višak kilograma. Iako se sindrom zove tako, ne mora da znači da će na jajnicima postojati ciste. Kao posledica ovog sindroma mogu nastati neplodnost, depresija, insulinska rezistencija ili čak visok holesterol.

Šta je endometrijoza i kako se leči?

S druge strane, i endometrioza je poslednjih godina relativno često oboljenje. U pitanju je benigna vrsta bolesti koja pogađa žene. Reč je o tome da se deo unutrašnjeg tkiva materice može naći i izvan same materice. Uglavnom se nalaze u trbušnoj maramici, na jajnicima, na bešici. Ali se u izuzetnim slučajevima mogu naći i u drugim organima, kao što su pluća ili oči. Gde god da se nađu delovi tog tkiva se ponašaju kao sama materica, što može da uzrokuje dodatne probleme.

Ovoj bolesti najpodložnije su žene u periodu od 25. do 35. godine. Može biti i uzrok neplodnosti kod žena. A kao osnovni simptomi na koje treba da obratite pažnju jesu bolne ili neredovne menstruacije. Još uvek nije sasvim jasno šta uzrokuje ovu bolest. Da li su to genetske predispozicije ili neki faktori okruženja. Ali može imati značajne posledice na zdravlje žene, ukoliko se ne tretira adekvatno.

U svakom slučaju, ženski reproduktivni sistem je vrlo osetljiv na brojne genetske faktore, faktore okruženja i stres. Zato je važno da ozbiljno shvatamo čak i najmanje simptome. Da se posvetimo svom zdravlju i da vodimo računa o sebi. Briga o sebi je uvek na prvom mestu. Jer mnoge bolesti kada se na vreme otkriju mogu se uspešno izlečiti. I to bez posledica po kvalitet života i bez bojazni da će zdravlje biti trajno uništeno.

policisticni jajnici i endometrioza1

Femina kapi za prirodno lečenje mioma na materici i cisti na jajniku

 

Herba Medica Natural nudi prirodno rešenje za brojne zdravstvene probleme današnjice. Kombinacija potpuno prirodnih sastojaka u čajevima ili tinkturama unaprediće vaše zdravlje. Omogućiće vam da iz prirode uzmete najbolje u korist vašeg zdravlja.

Femina kapi predstavlja kombinaciju 30 lekovitih biljaka. Ta magična kombinacija utiče na eliminisanje cisti i mioma. Takođe, povoljno utiče na lečenje endometrioze, dobroćudnih tumora, a pomaže i kod izlečenja steriliteta. Polipi, ciste, čvorići na jajnicima ili dojci, se rešavaju redovnim korišćenjem ovih kapi. Terapija traje 10 nedelja, tokom kojih se upotrebom čaja razgrađuju benigni problemi koje možete imati na materici, jajnicima, dojci.

Pored čaja, u ponudi su još i Femina bilje kapi. Potpuno su organskog porekla. Primenjuju se kao dopuna uravnoteženoj ishrani. A redovnom primenom utiču na unapređenje opšteg zdravlja reproduktivnog sistema žena pre svega i rešavaju probleme steriliteta kod oba pola. Period korišćenja ne bi trebalo da bude manji od 10 nedelja, kako bi se videli rezultati. Kapi se ne primenjuju tokom trajanja menstrualnog ciklusa.  Rešite problem – lečenje miomima na materici i cistama na jajnicima na prirodan način. Takođe, uspešne su i u rešavanju problema endometrioze..

Priroda nam uvek nudi rešenje. Samo treba prepoznati na koji način prirodu iskoristiti za unapređenje zdravlja. Herba Medica Natural vam to može pokazati. Kako da od prirode dobijete najbolje. Bira za vas samo najkvalitetnije lekovito bilje. Kako biste bili zdravi, za sebe i svoju porodicu. Za još mnogo godina sreće, radosti i zdravlja. Herba Medica Natural je vaša karta za budućnost, za zdravlje.