Naša priča

kako smo poceli

Kako smo počeli?

Počeli smo davne 2005. A znanje o biljkama i njihovom blagotvornom dejstvo na ljudski organizam za određenu boleset smo pretočili da od različitih biljaka pripremamo proizvode za lečenje različitih oboljenja. 

Počeli smo sa čajevima koji su davali vrhunske rezultate.

Međutim, s vremenom smo shvatili da tempo modernog života zahteva inovacije. Odlučili smo ubrzati proces korišćenja naših preparata, čineći ih prilagodljivim brzom ritmu života.

Naši ciljevi!

 Želeli smo omogućiti našim klijentima da lakše koriste naše proizvode i prilagodili smo korišćenje svakodnevnim aktivnostima, bilo da su na putu ili na poslu, naše kapi se lako nose i još lakše koriste
Ovaj korak unapređenja nije bio samo tehnološki, već i emocionalan. Cilj nam je da i dalje proizvodimo vrhunske proizvode, ali sada s dodatnom dozom praktičnosti. Očuvali smo lepotu i snagu biljaka, čineći ih dostupnim svima koji teže prirodnom zdravlju u savremenom svetu.

Gde smo sada!

Sada umesto čajeva proizvodimo tinkture.
Kako se u 21 veku sve ubrzalo, tako smo i mi osmilili tinkture koje možete poneti na posao, autobus, avion. Veoma praktične i lake za konzumiranje.

Same tinkture su znatno delotvornije, sastoje se iz minimum 25 vrsti lekovitog bilja koje deluju povoljno na čitav organizam.

 

proizvodi1

Ko smo mi?

Herba Medica Natural, kompanija koja uspešno posluje već 25 godina i vodi računa kako o svojim klijentima, tako i o svojim zaposlenima. 

Firma je modernizovana linijskom proizvodnjom, koja obezbeđuje bezbedan transport proizvoda, bez oštećenja.
Svi preparati su hermetički zatvoreni. Same tinkuture se čuvaju u sterilnim dobošima i sterilnoj prostoriji.

Biće nam čast da vas ugostimo ukoliko izrazite želju da dođete kod nas lično i probate naše preparate. Samo lokaciju možete naći u sekciji Kontakt

proizvodnja
herba medica proizvodnja3
herba medica2