O nama

lekovito bilje

Herba Medica Natural – Ime nadaleko čuveno po prirodnim preparatima tinkturama, koje uspešno rešavaju problem steriliteta kod žena i muškaraca, štitne žlezde, jačanja imuniteta, depresije i anksioznosti, sirup Slim Fit Relax koji izuzetno pomaže kod gubitka kilograma, topljenju masnih naslaga i jačanju opšteg stanja organizma.

Naši preparati pomažu kod svih benignih tumora koji su prouzrokovani uglavnom padom imuniteta, stresom kao i neadekvatnom ishranom.

Ono što mi možemo da ponudimo iz našeg asortimana jesu kapi koje su klinički ispitane. 

Uz pomoć naših tinktura uspećete da razgradite sve benigne tumore do potpuno eliminacije.

O nama najbolje govore naši zadovoljni korisnici, to nam je najbolja preporuka i podstrek da i ubuduće nastavimo još bolje da radimo i pomognemo ljudima kojima je potrebna naša pomoć.

Imamo veoma dobro znanje o tome koja biljka u prirodi ima blagotvorno dejstvo na ljudski organizam za određenu bolset i na osnovu toga od različitih biljaka pripremamo proizvode za lečenje različitih oboljenja.

Herba Medica Natural

Datum osnivanja firme Herba Medica Natural je 07.09.2005. godine. Međutim, duži period na svemu ovome radio je tim stručnjaka, profesori bioloških nauka i još mnogo ljudi koji su doprineli da danas u poslu kojim se bavimo budemo među prvima.

Sedište firme je Srbija, tačnije Prokuplje.
Veoma nas raduje činjenica da smo uspeli da pomognemo mnogim ljudima u prethodnim godinama i nadamo se da će tako ostati i ubuduće. To nas dodatno ohrabruje i daje nam motivaciju da svoj posao radimo još bolje nego dosada.

Lekovito bilje

Lekovito bilje koje preporučujemo za lečenje 90% je samoniklo i raste na Svrljiškim planinama Stare i Suve planine. Naši proizvodi od lekovitog bilja su u prednosti zato što mi kod rešavanja nekog problema sa zdravljem obavezno jačamo imunitet organizma, glavni problem rešavamo sa što više biljaka u sebi, i zavisno od bolesti, radimo i na relaksaciji centralnog nervnog sistema.

Takve metode lečenja su po nama jedinstvene. Naš najveći uspeh jeste to da naša firma radi po preporuci zadovoljnih korisnika, kojih u poslednjih 25 godina na naše veliko zadovoljstvo ima sve više i više.

lekovito bilje 2
lecenje biljem
organski preparati

Naši Ciljevi!

Svakodnevno tim stručnjaka radi na tome da dodatno usavrši biljne preparate, sve u korist naših pacijenata i u cilju postizanja najboljeg rezultata prilikom lečenja.

Profesor bioloških nauka, redovni profesor prištinskog univerziteta i prodekan leskovačkog tehnoloskog fakulteta Novica Aranđelović kojeg želimo posebno da izdvojimo, dosta je doprineo da budemo među prvima u poslu proizvodnje čajeva i biljnih preparata uopšte. Lečenje prirodom je naš moto, lek je svuda oko nas u prirodi, samo treba znati na koj način i šta pripremiti protiv neke bolesti, pridržavati se uputstva i terapije i lečenje će biti uspešno.

 

Sertifikati

Tinkture od lekovitog bilja Femina i Femina Tiro (lečenje mioma cisti i čvorića na materici i lečenje ciste na štitnoj žlezdi) kao i svi ostali proizvodi registrovani su na institutu za Javno Zdravlje u Leskovcu, preko 25 godina prolaze sva potrebna ispitivanja.

Ukoliko imate pitanje ili nedoumicu u vezi nekog od proizvoda ili želite dodatno da se informišete o našem radu, posetite kontakt stranicu i popunite kontakt formu ili nas pozovite telefonom, stojimo vam na raspolaganju.

Stručno osoblje Herba Medice Natural potrudiće se da odredi pravu terapiju nakon koje ćete se pridružiti hiljadama zadovoljnih korisnika. Uverite se u moć lekovitog bilja.

Prirodom do zdravlja – lečenje prirodnim putem,
Herba Medica Natural.

Prirodne, sertifikovane, preparate u cilju postizanje najboljeg rezultata prilikom lečenja

Femina
Femina Tiro

nasi proizvodi

Naši proizvodi