Rešite se cista na dojci brzo i jednostavno!

Rešite se cista na dojci brzo i jednostavno!

Na dojci i ostalim ginekološkim organima mogu se razviti različite promene: displazije, hipertrofije, distrofije, fibroze. To su procesi koji predstavljaju osnovu za stvaranje raznih cističnih i drugih formi na dojkama, jajnicima, materici. U organizmu se mogu javiti različite vrste hipertrofija kada dolazi do ćelijskog bujanja epitelnog tkiva, masnog tkiva ili u sistemu mlečnih kanala. Zdrava dojka je meko-elastična, bezbolna na dodir, a bolesna dojka ima određene promene – čvrsta, napeta, bolno osetljiva na dodir i često se mogu napipati čvorići.

ciste na dojci

Ovi simptomi mogu se javiti neposredno pred menstruacioni ciklus i ne predstavljaju patološku promenu. Vremenom, od tih sitnih čvorića stvaraju se prava zadebljanja, mogu se formorati ciste ali i razviti maligni tumori. Ciste i različita zadebljanja remete cirkulaciju i izmenu materija i mogu biti uvod u ozbiljnije poremećaje. Zato su redovni ginekološki pregledi od izuzetnog značaja. Najprecizniji pregled je mamografija – to je dubinsko, rendgensko snimanje dojke. Ultrazvučni pregled se primenjuje za redovne kontrole, ali je manje osetljiv od mamografije. Ne treba zaboraviti ni najjednostavniju metodu – ručni pregled dojke kod ginekologa.

Femina čaj uspešno razgradjuje ciste nastale na dojci i upotpunosti ih eliminiše. Ono što je potrebno jeste da se pridrzavate terapiji od 45 dana koja će učiniti da ciste postanu Vaša prošlost, Rešite se cista na potpuno prirodan način i potpuno bezbolno.