Sale!

Imuno Stres Art

900.00рсд

Категорија:

IMUNO STRES ART . Kod nas možete Kupiti IMUNO STRES ART po najnižoj ceni. Isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH i Nemačkoj. Ako ste iz druge države, kontaktirajte nas i proverite mogućnost isporuke.

 

IMUNO STRES ART

Naš čaj za jačanje imuniteta „Imuno stres art“ je čaj za imunitet sa najvećim brojem lekovitih biljaka u sebi (38).

Predstavlja pravi eliksir za čitav organizam. Izuzetno povoljno deluje na poboljšanje opšteg stanja organizma tako što čisti krvne sudove, jača imunitet i deluje umirujuće.

Preporučuje se korišćenje kod nervoze, depresije, nesanice, povišenih vrednosti holesterola i triglicerida, hipertenzije, arterioskleroze, hronično slabe cirkulacije, kao i kod svih stanja i oboljenja koja nastaju kao posledica pada imuniteta.

Takodje, naš čaj pomaže i kod oboljenja jetre, i to hepatita B i C, uvećane i masne jetre kao i kod svih bakterijskih infekcija.

Nacin pripreme : 3 supene kašike u 6 dl vode kuvati 5 minuta. Ostaviti da odstoji 30 minuta i piti 3 puta dnevno na prazan želudac

Terapija: Preporučena upotreba ovog čaja kod gore navedenih oboljenja je 1 kutija nedeljno, gde se za izlečenje preporučuje terapija od 5 do 8 nedelja u zavisnosti od težine i vrste problema.

Pakovanje sadrži: 100 gr biljne mešavine.

*1 kutija je dovoljna za 7 dana terapije!

Корпа