Sale!

Femina Čaj

900.00рсд

Kategorija:

DOSTUPNO SAMO U SRBIJI
FEMINA ČAJ – STERILITET, MIOM, CISTE, RANICE NA GRLIĆU MATERICE po AKCIJSKOJ . Kod nas možete Kupiti FEMINA ČAJ – STERILITET, MIOM, CISTE, RANICE NA GRLIĆU MATERICE po najnižoj ceni. Isporučujemo u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH i Nemačkoj. Ako ste iz druge države, kontaktirajte nas i proverite mogućnost isporuke.

Čaj od 30 lekovitih biljaka namenjen eliminaciji mioma, cisti, endometrioze, priraslica i dobroćudnih tumora na potpuno prirodan način, i izuzetno pomaže kod muškog i ženskog steriliteta. Takođe, pomaže razgradnju polipa, uklanja ranice na grliću materice, i pomaže u eliminaciji čvorića na dojci. Miom na materici, cista na dojci, čvorići, polip i dobroćudni tumori će biti vaša prošlost.

Terapija: Traje u proseku 10 nedelja i sastoji se od 10 kutija ovog čaja, gde se kod mioma na materici, cisti na jajniku, cvorica u dojci  koristi i IMUNO preparat koji ubrzava sam proces razgradnje benignog problema. Ukoliko dolazi do obilnih krvarenja u toku i van ciklusa uz gore navedenu terapiju se prepisuju i FEMINA CIKLUS KAPI.

Način pripreme Femina caja : 5 supenih kašika biljne mešavine staviti u 1 litar hladne vode da odstoji pola sata. Smesa vode i bilja kuva se do ključanja 4 do 5 minuta. Posuda se poklapa i ostavlja da se hladi 30 minuta nakon čega se čaj cedi.

Način upotrebe: 200 ml čaja pre glavnih obroka a preostala 2 čaja rasporediti po želji (po mogućstvu i želji zasladiti cvetnim medom).

U toku menstrualnog ciklusa čaj se ne pije i ne radi se ispiranje materice.

Pakovanje sadrži: 100 gr biljne mešavine.

*1 kutija je dovoljna za 7 dana terapije!

Nacin upotrebe Femina caja sa IMUNO cajem: 3 ravne supene kasike Femine I 2 ravne supene kasike Imuno caja u 1 L hladne vode da odstoji pola sata. Smesa vode i bilja kuva se do ključanja 4 do 5 minuta. Posuda se poklapa i ostavlja da se hladi 30 minuta nakon čega se čaj cedi.

Način upotrebe: 200 ml čaja pre glavnih obroka a preostala 2 čaja rasporediti po želji (po mogućstvu i želji zasladiti cvetnim medom).

Korpa