Akcija!

FEMINA TIRO Çaj

900.00рсд

Kategorija:

FEMINA TIRO Çaj prej 25 bimë të ndryshme shëruese të cilat ndikojnë mbi punën e gjëndrës tiroide, i mënjanon cistet dhe nyjat të formuara mbi të dhe nivelin e tiroksinës dhe tironinës e çon në normale. Me çajin tonë gjëndra juaj tiroide do të përjetojë ripërtëritje, do t’i kthejë funksionet normale, kurse cisti në gjëndrën tiroide do të zhdukë. Terapi: Pas 10 ditësh të para të terapisë, simptomat reduktohen dhe zhduken, kurse gjëndra tiroide me përdorimin e drejtë të çajit do të shërohet tërësisht për më pak se 2 muaj. Mënyra e përgatitjes: Shtini 5 lugë supe nga përzierja e bimëve në 1 litër ujë të ftohtë të qëndrojë brenda një gjysmë ore. Përzierja e ujit dhe bimëve zihet, vlon 4 deri në 5 minuta. Ena mbulohet dhe ftohet 30 minuta dhe pastaj çaji kullohet. Mënyra e përdorimit: 200 mililitra të çajit para ngrënieve kryesore, kurse dy çaje të mbetura i shpërndani sipas dëshirës (sipas mundësisë dhe dëshirës i ëmbëlsoni me mjaltë lulesh). Paketimi përmban: 100 gr. përzierje bimësh. 1 kuti mjafton për 7 ditë të terapisë!

Korpa