Prodavnica

FEMINA Čaj – Sterilitet, miom, ciste, ranice na grliću materice

900,00 RSD

Čaj od 30 lekovitih biljaka namenjen eliminaciji mioma, cisti, endometrioze, priraslica i dobroćudnih tumora na potpuno prirodan način, i izuzetno pomaže kod muškog i ženskog steriliteta. Takođe, pomaže razgradnju polipa, uklanja ranice na grliću materice, i pomaže u eliminaciji čvorića na dojci. Miom na materici, cista na dojci, čvorići, polip i dobroćudni tumori će biti vaša prošlost.

Terapija: Traje u proseku 10 nedelja i sastoji se od 10 kutija ovog čaja gde se kod problema vezanih za matericu koristi i ISPIRANJE MATERICE u poslednje 2 do 3 nedelje terapije. Ukoliko dolazi do obilnih krvarenja u toku i van ciklusa uz gore navedenu terapiju se prepisuje i FEMINA CIKLUS.

Način pripreme: 5 supenih kašika biljne mešavine staviti u 1 litar hladne vode da odstoji pola sata. Smesa vode i bilja kuva se do ključanja 4 do 5 minuta. Posuda se poklapa i ostavlja da se hladi 30 minuta nakon čega se čaj cedi.

Način upotrebe: 200 ml čaja pre glavnih obroka a preostala 2 čaja rasporediti po želji (po mogućstvu i želji zasladiti cvetnim medom).

U toku menstrualnog ciklusa čaj se ne pije i ne radi se ispiranje materice.

Pakovanje sadrži: 100 gr biljne mešavine.

*1 kutija je dovoljna za 7 dana terapije!