FEMINA CIKLUS

900.00рсд

Kategorija:

FEMINA CIKLUS Pikat bimore HERBA CIKLUS janë nga bimët e zgjedhura shëruese, me efektin e tyre mirëbërës ndihmojnë në: ciklin e dhimbshëm dhe të bollshëm menstrual, çrregullimin e ciklit menstrual, ngërçet, sterilitetin e femrave, PMS. Pikat bimore e përmirësojnë kalueshmërinë e tubave fallopianë dhe e normalizojnë punën e hormoneve, estrogjenit dhe progesteronit. Çaj prej 25 bimëve shëruese rekomandohen për rregullimin e gjakderdhjes gjatë dhe jashtë ciklit menstrual. Gjithashtu, është ideal për të përdorur si shtojcë me FEMINA. Terapi: Terapia përbëhet nga një shihe e vogël për një javë, deri në rregullimin e plotë të ciklit menstrual. Me përdorim të drejtë, normalizimi i ciklit pritet pas 8 javëve, me fjalë të tjera, pas dy cikleve. Mënyra e përdorimit: Shkrini një racion prej 30 pikave (0,75g) në një gotë me ujë (50-100ml) dhe pini para ngrënies. Doza ditore e zakonshme terapeutike është 30 pika 3 herë në ditë. Rekomandohet që pikat bimore FEMINA të përdoren në periudhë prej 2 deri më 12 muaj, me pauzë prej 14 ditësh në çdo 2 muaj të përdorimit. Në rast menstruacioni të dhimbshëm, i merrni pikat bimore 3 deri më 5 ditë para ciklit dhe gjatë ciklit në dozë prej 20 deri më 30 pika 3 herë në ditë. Pikat bimore FEMINA mund t’i përdorni në mënyrë parandaluese 1 deri më 2 herë në ditë në dozë prej 20 pikave. FEMINA Çaj prej 30 bimëve shëruese të destinuara për eliminimin e miomave, cistave, endometriozave, gungave dhe tumoreve beninje në një mënyrë tërësisht natyrore, kurse jashtëzakonisht ndihmon në sterilitetin e meshkujve dhe të femrave. Gjithashtu ndihmon në shkatërrimin e polipeve, mënjanon plagëzat në grykën e mitrës, dhe ndihmon në eliminimin e nyjave të gjirit. Mioma e mitrës, cistet e gjirit, nyjat, polipet dhe tumoret benjine do të jenë e kaluara juaj. Terapi: Mesatarisht zgjat 10 javë dhe përbëhet nga 10 kuti të këtij çaji, ku për problemet që kanë të bëjnë me mitrën përdoret edhe SHPËLARJA E MITRËS, në dy deri në tri javë të fundit të terapisë. Në qoftë se gjatë periudhës së terminit të ciklit do të paraqitet gjakderdhje e bollshme, me terapinë e lartpërmendur do të jepet dhe FEMINA CIKLUS. Mënyra e përgatitjes: Shtini 5 lugë supe nga përzierja e bimëve në 1 litër ujë të ftohtë të qëndrojë brenda një gjysmë orë. Përzierja e ujit dhe e bimëve zihet, vlon 4 deri në 5 minuta. Ena mbulohet dhe ftohet 30 minuta dhe pastaj çaji kullohet. Gjatë ciklit menstrual çaji nuk pihet dhe mitra nuk shpëlahet. Paketimi përmban: 100 gr. përzierje bimësh. FEMINA TIRO Çaj prej 25 bimë të ndryshme shëruese të cilat ndikojnë mbi punën e gjëndrës tiroide, i mënjanon cistet dhe nyjat të formuara mbi të dhe nivelin e tiroksinës dhe tironinës e çon në normale. Me çajin tonë gjëndra juaj tiroide do të përjetojë ripërtëritje, do t’i kthejë funksionet normale, kurse cisti në gjëndrën tiroide do të zhdukë. Terapi: Pas 10 ditësh të para të terapisë, simptomat reduktohen dhe zhduken, kurse gjëndra tiroide me përdorimin e drejtë të çajit do të shërohet tërësisht për më pak se 2 muaj. Mënyra e përgatitjes: Shtini 5 lugë supe nga përzierja e bimëve në 1 litër ujë të ftohtë të qëndrojë brenda një gjysmë ore. Përzierja e ujit dhe bimëve zihet, vlon 4 deri në 5 minuta. Ena mbulohet dhe ftohet 30 minuta dhe pastaj çaji kullohet. Mënyra e përdorimit: 200 mililitra të çajit para ngrënieve kryesore, kurse dy çaje të mbetura i shpërndani sipas dëshirës (sipas mundësisë dhe dëshirës i ëmbëlsoni me mjaltë lulesh). Paketimi përmban: 100 gr. përzierje bimësh. 1 kuti mjafton për 7 ditë të terapisë!

Korpa