Akcija!

FEMINA Çaj

900.00рсд

Kategorija:

FEMINA Çaj prej 30 bimëve shëruese të destinuara për eliminimin e miomave, cistave, endometriozave, gungave dhe tumoreve beninje në një mënyrë tërësisht natyrore, kurse jashtëzakonisht ndihmon në sterilitetin e meshkujve dhe të femrave. Gjithashtu ndihmon në shkatërrimin e polipeve, mënjanon plagëzat në grykën e mitrës, dhe ndihmon në eliminimin e nyjave të gjirit. Mioma e mitrës, cistet e gjirit, nyjat, polipet dhe tumoret benjine do të jenë e kaluara juaj. Terapi: Mesatarisht zgjat 10 javë dhe përbëhet nga 10 kuti të këtij çaji, ku për problemet që kanë të bëjnë me mitrën përdoret edhe SHPËLARJA E MITRËS, në dy deri në tri javë të fundit të terapisë. Në qoftë se gjatë periudhës së terminit të ciklit do të paraqitet gjakderdhje e bollshme, me terapinë e lartpërmendur do të jepet dhe FEMINA CIKLUS. Mënyra e përgatitjes: Shtini 5 lugë supe nga përzierja e bimëve në 1 litër ujë të ftohtë të qëndrojë brenda një gjysmë orë. Përzierja e ujit dhe e bimëve zihet, vlon 4 deri në 5 minuta. Ena mbulohet dhe ftohet 30 minuta dhe pastaj çaji kullohet. Gjatë ciklit menstrual çaji nuk pihet dhe mitra nuk shpëlahet. Paketimi përmban: 100 gr. përzierje bimësh.

Korpa