Proizvodi

close
sort proizvodi

O nama

 

Herba Medica Natural – sve relevantne informacije o nama, firmi, načinu rada, čajevima na biljnoj bazi i svim drugim proizvodima od lekovitog bilja za lečenje prirodnim putem možete pogledati na ovoj stranici.

Mi smo Herba Medica Natural, ime nadaleko čuveno po prirodnim preparatima, čajevima, melemima, gelovima, losionima i mnogim drugim proizvodima na biljnoj bazi sačinjenih od različitih vrsta lekovitog bilja.

Bavimo se proizvodnjom i preradom lekovitog bilja, isključivo sa domaćeg područja. Naša firma je duži niz godina na srpskom, crnogorskom, makedonskom, bosanskom, albanskom i nemackom tržistu gde beležimo pozitivne rezultate.

Naši preparati pomažu kod svih benignih tumora koji su prouzrokovani uglavnom padom imuniteta, stresom kao i neadekvatnom ishranom.

Ono što mi možemo da ponudimo iz našeg asortimana jesu čajevi koji su klinički ispitani. Uz pomoć naših čajeva uspećete da razgradite sve benigne tumore do potpuno eliminacije. Osim toga, čajevi koje pravimo regulišu nivo šećera u krvi tako da se preporučuju kod dijabetesa tipa 1 i 2, depresije, nervoze, viška kilograma, impotencije kao i regulacije menstualnog ciklusa.

O nama najbolje govore naši zadovoljni korisnici, to nam je najbolja preporuka i podstrek da i ubuduće nastavimo još bolje da radimo i pomognemo ljudima kojima je potrebna naša pomoć.

Imamo veoma dobro znanje o tome koja biljka u prirodi ima blagotvorno dejstvo na ljudski organizam za određenu bolset i na osnovu toga od različitih biljaka pripremamo proizvode za lečenje različitih oboljenja.

Nudimo isključivo lečenje prirodnim putem, svi proizvodi u ponudi su na biljnoj bazi, ispitani, svaki poseduje odgovarajući sertifikat i sve neophodne dozvole. Ubeđeni smo da je prirodno lečenje najbolji način lečenja određenih oboljenja, iz tog razloga čajevi za lečenje su glavni proizvod koji imamo u ponudi. Biljni lek je ono što nudimo, sigurno znamo da su biljni lekovi najbolje rešenje prilikom izlečenja nekih zdravstvenih tegoba.

Datum osnivanja firme Herba Medica Natural je 07.09.2005 godine. Međutim, duži period na svemu ovome radio je tim stručnjaka, profesori bioloških nauka i još mnogo ljudi koji su doprineli da danas u poslu kojim se bavimo budemo među prvima.

Sedište firme je Srbija, tačnije Prokuplje.

Veoma nas raduje činjenica da smo uspeli da pomognemo mnogim ljudima u prethodnim godinama i nadamo se da će tako ostati i ubuduće. To nas dodatno ohrabruje i daje nam motivaciju da svoj posao radimo još bolje nego dosada.

Lekovito bilje koje preporučujemo za lečenje 90% je samoniklo i raste na Svrljiškim planinama Stare i Suve planine. Naši proizvodi od lekovitog bilja su u prednosti zato što mi kod rešavanja nekog problema sa zdravljem obavezno jačamo imunitet organizma, glavni problem rešavamo sa što vise biljaka u sebi, i zavisno od bolesti, radimo i na relaksaciji centralnog nervnog sistema.

Takve metode lečenja su po nama jedinstvene. Naš najveći uspeh jeste to da naša firma radi po preporuci zadovoljnih korisnika, kojih u poslednjih 12 godina na naše veliko zadovoljstvo ima sve više i više.

Svakodnevno tim stručnjaka radi na tome da dodatno usavrši biljne preparate, sve u korist naših pacijenata i u cilju postizanja najboljeg rezultata prilikom lečenja.

Profesor bioloških nauka, redovni profesor prištinskog univerziteta i prodekan leskovačkog tehnoloskog fakulteta Novica Aranđelović kojeg želimo posebno da izdvojimo, dosta je doprineo da budemo među prvima u poslu proizvodnje čajeva i biljnih preparata uopšte. Lečenje prirodom je naš moto, lek je svuda oko nas u prirodi, samo treba znati na koj način i šta pripremiti protiv neke bolesti, pridržavati se uputstva i terapije i lečenje će biti uspešno.

Miodrag Ružić kao i mnogi drugi stručnjaci, je radio na jednom od naših najboljih preparata, a to je preparat za dijabetes, tačnije čaj protiv dijabetesa. Ovo je biljni preparat za dijabetes koji je pomogao mnogim ljudima u borbi protiv ove bolesti.

Čajevi od lekovitog bilja Femina i Femina Tiro (lečenje mioma cisti i čvorića na materici i lečenje ciste na štitnoj žlezdi) kao i svi ostali proizvodi na biljnoj bazi koje proizvodimo registrovani su na institutu VMA Beograd. Pored toga, sve proizvode redovno ispitujemo i na istitutu Jugoinspekt Beograd.

Ukoliko imate pitanje ili nedoumicu u vezi nekog od proizvoda ili želite dodatno da se informišete o našem radu, posetite kontakt stranicu i popunite kontakt formu ili nas pozovite telefonom, stojimo vam na raspolaganju.

Stručno osoblje Herba Medice Natural potrudiće se da odredi pravu terapiju nakon koje ćete se pridružiti hiljadama zadovoljnih korisnika. Uverite se u moć lekovitog bilja.

Prirodom do zdravlja – lečenje prirodnim putem,
Herba Medica Natural.

newsletter image

Novi proizvodi

Newsletter

Saznajte prvi i ostvarite popust.

Vratite se na vrh strane
close
logo

Filtriraj brendove

Filtriraj kategorije

Filtriraj atribute

Pronađeno je proizvoda

×

Uspešno ste dodali proizvod u korpu!!!

Some text in the Modal Body

  • TEST keyboard_arrow_right
  • productThumbnailsHolder

    TEST
  • prod check
    check
  • TEST
    RSD RSD