Imate problem sa miomima i cistama?! Mi Vam nudimo rešenje!!!

Imate problem sa miomima i cistama?! Mi Vam nudimo rešenje!!!

Prirodno lecenje ciste na jajnicima

Kod većine žena ce se razviti barem jedna cista na jajnicima u nekom periodu života. Ciste na jajnicima su manji ili veći mehuri ispunjeni tečnom masom a nastaju unutar ili na površini jajnika. One su u najvećem broju slučajeva benigne prirode, ali i kao takve mogu biti uzrok raznih tegoba kod žena. Sa druge strane, mnoge žene i ne znaju da imaju cistu na jajniku, jer im ne uzrokuju nikakve probleme.
Često se desava da ciste na jajnicima same od sebe nestaju nakon nekoliko meseci. Medjutim, ako se ne povlače a pri tom prave ozbiljne smetnje, potrebno ih je lečiti ili ukloniti hirurskim putem. Postoje i prirodni lekovi koji mogu ublažiti neke simptome, smanjiti velicinu ciste, pa čak i eliminisati ih u potpunosti.

cista na jajnicima

Osim oslanjanja na zvanicnu medicinu u lecenju ciste na jajnicima,mogu se primeniti i cajne mesavine za cistu na jajnicima.Cajevi sadrze bilje koje pomazu u otklanjanju ciste i stabilizaciju zenskih hormona,a hormoni imaju najveci uticaj na jajnike.
FEMINA ČAJ sadrzi 30 lekovitih biljaka koje pomazu u eleminaciju mioma,cisti na jajnicima i dobrocudnih tumora na potpuno prirodan nacin.Takodje pomaze razgradnju polipa,uklanja ranice na grlicu materice i pomaze u eleminaciji cvorica na dojci.

Takodje uz Feminu mozete koristiti i FEMINA CIKLUS i ISPIRANJE MATERICE,koje takodje kao i FEMINA sadrze veliki broj lekovitih biljaka.

Uz narucenu terapiju sedam kutija FEMINE dobijate i gratis ANTI STRESS caj.
VASA HERBA MEDICA NATURAL – +38127333202 +38127331195