Herba medica natural – al

femina tiro caj cvorici cista na stitnoj zlezdi

FEMINA TIRO (gjëndra tiroide, nyjet në gjëndrën tiroide)

Çaji që në përbërje ka 25 bimë mjekuese që ndikojnë në punë e gjëndrës tiroide, largojnë nyjet e krijuara dhe pastrojnë nga ato, normalizojnë nivelin e tiroksinit dhe tironinit. Terapia: Vetëm pas 10 ditë të përdorimit të terapisë simptomet përcjellëse largohen, kurse pas më pak se dy muaj të përdorimit të rregullt të terapisë dhe dietës së caktuar gjëndra tiroide do të jetë plotësisht e shëruar. Mënyra e përgatitjes: 5 lugë (të supës) të përzierjes bimore i qesim në një litër ujë të ftohtë dhe e lëmë për gjysmë ore, pastaj zihet 4-5 minuta deri sa të vlojë . Në fund mbulohet ena dhe ftohet përgjysëm ore dhe kullohet. Mënyra e përdorimit: 200 ml çaj merren par çdo shujtë kurse mbetja sipas dëshirës. (mundësisht të ëmbëlsohet me mjaltë lulesh) Pakoja përmbanë: 100 gr të përzierjes bimorepako është e mjaftueshmë për 7 ditë të terapisë

çmim: 10 euro për kuti

FEMINA-caj-sterilitet-miom-ciste-ranice-na-grlicu-materice

FEMINA (Steriliteti, mioma, cista, lëndimi në zverkun e mitrës)

Femina: Çaj i përbërë nga 30 bimë mjekues me qëllim të eliminimit të miomit, cistës,të tumoreve beninje në mënyrë natyrore, dhe ndihmon në rastet e sterilitetit te meshkujt dhe femrat. Gjithashtu ndihmon zhbërjen e polipit, largon vrragët nëzverkun e mitres dhe ndihmon në eliminimn e nyjeve të vogla në gji.Miomi, cista, nyjet e vogla, polipi dhe tumour beninje do të jenë e kaluara juaj. Terapia: Zgjatë mesatarisht 10 javë dhe përbëhet nga 10 pako të këtij çaji, te problemet të lidhura me mitren përdoret për SHPËLARJEN E MITRËS, në dy – tri javët e fundit të terapisë, në rast të gjakderdhjes së shtuar gjatë dhe pas ciklit përveç terapisë së lartëpërmendur përshkruhet edhe FEMINA CIKLUS. Mënyra e përgatitjes: 5 lugë (të supës) të përzierjes bimore i qesim në një litër ujë të ftohtë dhe e lëmë përgjysmë ore, pastaj zihet 4-5 minuta deri sa të vlojë .Në fund mbulohet ena dhe ftohet përgjysëm ore dhe kullohet. Mënyra e përdorimit: 200 ml çaj merren për çdo shujte, kurse mbetja sipas dëshirës. (mundësisht të ëmbëlsohet me mjaltë lulesh) Pakoja përmbanë: 100 gr të përzierjes bimore ,1 pako është e mjaftueshmë për 7 ditë të terapisë!

çmim: 10 euro për kuti

ispiranje-materice-miom-ciste-polip-ranice-na-grlicu-materice

Shpëlarja e mitrës(Miomi, cista, polipi, lëndimi në zverkun e mitrës)

Shpëlarja e mitrës Çaj i përbërë nga 20 bimë mjekues me qëllim të zhbërjes së miomit, cistës, polipit, si vrragët në zverkun e mitres. Çaji përdoret për shpëlarjen vagjinale dhe rekomandohet si përdorim shtesë për terapinë FEMINOM. Terapia: Zgjatë mesatarisht 3-5 javë nëse përdoret me FEMINA ose 5-7 javë nëse përdoret e vetme. Mënyra e përgatitjes: 6 lugë (të supës) të përzierjes bimore i qesim në një litër ujë të vluar dhe e lëmë të mbuluar për dy ore, pastaj kullohet. Mënyra e përdorimit: me gjysëm litre çaj shpërlahet vagjina për çdo mëngjes dhe mbrëmje me ndihmën e irigatorit (dushit) Pakoja për mbanë: 100 gr të përzierjes bimore ,1 pako është e mjaftueshmë për 7 ditë të terapisë!

çmim: 10 euro për kuti

imuno-stres-art-caj za imunitet

IMUNO STRES ART

ImunoStres Art Produkti ynë, me numrin më të madh të bimëve mjekuese në përbërje, paraqet eliksir të vërtetë për tërë organizmin . Jashtëzakonisht mire vepron në gjendjen e organizmit, ashtu që pastron enët e gjakut, forcon imunitetin dhe qetëson . Rekomnadohet përdorimi në raste të nervozës, depresionit, pagjumësisië, te vlera e shtuar e kolesterolit të triglicerideve, hipertensionit, arteriosklerozes, qarkullimi i dobët kroniksi dhe te të gjitha sëmundjet që janë pasojë e rënies së imunitetit. Çaji ynë gjithashtu ndihmon tek sëmundjet e mëlqisë me hepatit B dhe C, tek yndyra e zmadhuar e mëlqisë, si dhe tek të gjitha infekcionet bakteriale. Terapia: Përdorimi i rekomanduar i këtij çaji për sëmundjet e lartëpërmendura është 1 pako në javë, ku terapia e rekomanduar varësisht nga problem i sëmundjes është 5 – 8 javë.

çmim: 10 euro për kuti

victori-dijabetes

VICTORY (Dijabetes)

Victory Çaj I cili ka në përbërje 22 bimë mjekuese, rekomandohet për të gjitha llojet e diabetit, me ç’rast mbanë në normale vlerën e sheqerit në gjak.Është shumë i efektshëm në rregullimin e problemeve të shkaktuara nga tipet 1 dhe 2 të diabetit, dhe drejtpërdrejtë ndikon në kontrollin e punës së paknkreasit me ç’rast eliminon vështirësitë kardiovaskulare që janë pasojë e kësaj sëmundjeje. Terapia: Përbëhet nga dy pako në muaj Mënyra e përgatitjes: Në një lugë të supës përzierja i qitet ujit të vluar dhe zihet edhe për 2-3 minuta, pastaj mbulohet dhe pasi të ftohet kullohet. Mënyra e përdorimit: Çaj i freskët i përgatitur merret në mëngjes para shujtës dhe në mbrëmje para fjetjes. Pakoja përmbanë 100 gr. Të përzierjes bimore , 1 pako është e mjaftueshme për dy javë

çmim: 10 euro për kuti

Contact info:
+381 27/333-202
https://www.facebook.com/HerbaMedicaNatural
herba.medica@yahoo.com

[sitepoint_contact_form]